Lightvision

  • Fotografering
  • Portrett
  • Reklame
  • Bedrift

Personvern

Denne personvernpolitikken har blitt utarbeidet for deg som besøker nettstedet vårt (https://lightvisionstudio.no/), eller på en annen måte deler personlig informasjon med oss. Du som bruker skal alltid være trygg på at informasjonen du deler og fyller ut, ikke blir brukt til noe annet enn det du har gitt samtykke til og oppbevares på en sikker måte.

Vennligst les over vår personvernreglement nøye for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på noen andre måter håndterer din personlige informasjon i samsvar med vår nettside.

Hvilken personlig informasjon samler vi inn fra folk som besøker våre nettsteder?
Når du bestiller, registrerer eller fyller ut et skjema på vår nettsted, så vil informasjonen du deler ikke bli brukt til annet enn dens formål. Basert på hvor og hvordan vi samler inn informasjonen, så vil dette bli brukt til dens formål og nødvendige administrative arbeid knyttet til dette.

Dataene behandles av Lightvision AS, i tillegg til de aktuelle leverandørene.
Personopplysninger om deg skal kun behandles for lovlige formål og vil bli slettet eller gjort anonymt når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle dem.

• Lightvision AS skal til enhver tid sikre at informasjonen du deler er sterkt beskyttet.

• Lightvision AS skal til enhver tid sikre at kommunikasjonen med brukere skal være sikkert og kryptert.

Hvordan bruker vi informasjonen din?
Vi bruker informasjonen vi samler inn fra deg på følgende måter:

• Produsere og gi deg tilbud basert på dine behov, og administrativ arbeid knyttet til dette.

• Å forbedre nettsiden/hjemmesiden vår for å bedre betjene deg.

• Å administrere konkurranser, kampanjer, undersøkelser eller andre sidefunksjoner.

• Å be om tilbakemeldinger og vurderinger av tjenester eller produkter.

• Å følge opp etter korrespondanse (live chat, e-post eller telefon henvendelser)

Hva har du rett til?
• Du har rett til å få innsyn i opplysningene du har delt med oss / vi har lagret / vi behandler av deg.

• Du har rett til å endre, korrigere og slette opplysninger som skulle være feil.

• Du kan be oss om å slette din informasjon og data fra vårt register.

• Du har rett til å trekke ditt samtykke fra vår databehandling, begrense og reservere deg mot personvern/databehandling.

• Du har rett til å klage til myndighet og relevant på behandling av dine opplysninger (Datatilsynet).

• Du har rett til å få overført de opplysningene som er registrert, lagret og behandlet av deg.

Vennligst kontakt oss hvis du skulle ønske å benytte deg av rettighetene du har i forhold til personvernreglementet. Ta kontakt med oss på post@lightvision.no eller +47 9081 4001.

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?
Din personlige informasjon er ivaretatt bak sikrede nettverk og er bare tilgjengelig til et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og pålagt til å beholde informasjonen konfidensielt. I tillegg er all sensitiv / kredittinformasjon du oppgir, kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak når en bruker går inn, sender inn eller får tilgang til sin informasjon for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon.

Bruker vi Cookies / informasjonskapsler?
Ja. Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller dets tjenesteleverandør overfører til datamaskinens harddisk via nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør at nettstedets eller tjenesteleverandørens systemer kan gjenkjenne nettleseren din og fange opp og huske visse opplysninger. For eksempel bruker vi informasjonskapsler for å hjelpe oss å forstå dine preferanser basert på forrige eller nåværende nettstedaktivitet, noe som gjør oss i stand til å gi deg forbedrede tjenester. Vi bruker også informasjonskapsler for å hjelpe oss med å kompilere aggregerte data om trafikk og nettstedinteraksjoner, slik at vi i fremtiden kan tilby bedre brukeropplevelser og verktøy på nettstedet.

Hva bruker vi Cookies / informasjonskapsler til:
• Forstå og lagre brukerens preferanser for fremtidige besøk. (Analyse verktøy)
• Holde oversikt og vise annonser som er relevante for deg.
• Samle data om nettstedstrafikk og nettstedinteraksjoner for å kunne tilby en bedre brukeropplevelse og verktøy i fremtiden. Vi kan også bruke pålitelige tredjepartstjenester som sporer denne informasjonen på våre vegne.

Du kan velge å få din nettleser til å advare deg hver gang en informasjonskapsel sendes, eller/alternativt så kan du kan velge å slå av alle informasjonskapsler.

Ved deaktivering av informasjonskapsler:
Vi gjør oppmerksom på at ved å skru av mottak av informasjonskapsler så risikeres det at nettsiden ikke vil fungere som den skal med treigere nedlasting.Det kan også føre til at noen av funksjonene blir mindre funksjonell.

Tredjepartslinker
Av og til, etter vårt skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på våres nettside/nettsted/hjemmeside. Disse tredjepartene har separate og uavhengige personvernregler. Vi har derfor ingen ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene til disse tilknyttede nettstedene.

Vi benytter oss av følgende tredjepartsverktøy ved hjelp av informasjonskapsler til enten analyse- eller annonseringsformål:
Google Analytics
Google AdWords
Facebook
AdForm

For avmelding fra disse tredjeparts verktøyene kan dette gjøres ved å trykke på lenkene ovenfor.

Utmelding:
Brukere kan angi preferanser for hvordan Google annonserer til deg ved hjelp av siden for Google Annonseinnstillinger. Alternativt kan du velge bort ved å gå til siden for nettverksannonsering for annonsering, eller ved å bruke Google Analytics-tilleggsnettleser-tillegget.

Hvis du til enhver tid vil melde deg fra å motta fremtidige e-postmeldinger, kan du sende oss en e-post til post@lightvision.no og vi vil straks fjerne deg fra ALLE korrespondanse.

Kontakt oss
Hvis det er spørsmål om disse personvernreglene, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor.

Lightvision AS
Post@lightvision.no
+47 9081 4001

Innholdet er beskyttet. Høyreklikk funksjon er ikke mulig på våre hjemmesider.